Tarieven

Bij Chica’s Click zijn twee soorten fotoshoot mogelijk. Buiten of binnen.
Een fotoshoot buiten, kan in de natuur, maar ook urban (met architectuur van bijvoorbeeld een stad of bebouwd terrein). Al naar gelang jouw wensen.
Bij zo’n ‘outdoor-shoot’ maken we een ontspannen wandeling van ongeveer anderhalf uur en onderweg maak ik foto’s op verschillende plekjes.
Een fotoshoot binnen, is in mijn kleine studio thuis en duurt tussen een half uur en anderhalf uur. Afhankelijk natuurlijk van de grootte van het gekozen ‘pakket’.
Een indoor shoot bij jou thuis is bij uitzondering ook mogelijk. Voor meer info, neem contact met me op.

Hondenfotografie

Het startpakket: € 50,-
Hiervoor krijg je 5 bewerkte foto’s in hoge resolutie zonder logo en geschikt voor afdrukken, plus in webkwaliteit met logo voor social media.
Je krijgt een contactblad met circa 20 foto’s om zelf uit te kiezen.


Het medium pakket: € 75,-
Hiervoor krijg je 8 bewerkte foto’s in hoge resolutie zonder logo en geschikt voor afdrukken, plus in webkwaliteit met logo voor social media.


Het large pakket: € 100,-
Hiervoor krijg je 12 bewerkte foto’s in hoge resolutie zonder logo en geschikt voor afdrukken, plus in webkwaliteit met logo voor social media.

Extra foto: € 10,-
Extra hond van zelfde eigenaar: per hond extra €10,-

Fine Art Portret

Portret van persoon met eventueel huisdier samen.

Het startpakket: € 50,-
Hiervoor krijg je 2 in fine art stijl bewerkte foto’s in hoge resolutie zonder logo en geschikt voor afdrukken, plus in webkwaliteit met logo voor social media.

Extra foto: €20,-

Aanbieding gelding tot eind 2019
In 2019 een studio shoot gedaan? Ontvang €10,- korting op je buitenshoot, of andersom.