Pakketten

Bamboo Beauty

Bij Chica’s Click Fotografie zijn 2 soorten portretsessie mogelijk. Een studio sessie, in mijn studio in Beek (Limburg) of een locatie sessie (in de natuur, in de stad of bij jou thuis). Voor beiden opties kun je kiezen uit een basis pakket of een large pakket.

De stappen van een fotosessie

Je stuurt een mail via de contactpagina waarin je aangeeft wat jouw wensen zijn en vertel je iets over jouw huisdier met eventueel een foto. Binnen binnen 48 uur ontvang je een reactie (check eventueel je reclame map). Via de mail maken we een plan (wensen, adviezen, datum en tijdstip)

De dag voor de fotosessie hebben we via whats app contact als laatste bevestiging (we zijn afhankelijk van het weer).

En dan is het eindelijk zover, de fotosessie gaat beginnen. Je komt naar mijn studio of we treffen ons op de afgesproken plek. Tijdens de sessie neem ik alle tijd voor jou en je hond. Het is niet erg als je hond niet continu in de ideale pose staat. Het belangrijkste is dat jullie genieten van deze bijzondere ervaring. Ik help met het juist poseren van de hond en ook van jou, mocht je mee willen op de foto.

Na de sessie zet ik meteen de foto’s op mijn harde schijf en maak ik een voorselectie. Binnen 3 dagen ontvang je al een link naar deze voorselectie. Je vinkt jouw keuze aan en deze gekozen foto’s ga ik tot in de puntjes bewerken. Binnen 2 weken ontvang je een nieuwe link naar jouw persoonlijke digitale galerij. Daarnaast ontvang je de gekozen foto’s tevens als afdruk (formaat 10×15) door een professioneel printlab. 

Heb je nog vragen? Wie weet vind je het antwoord op de faq pagina

Prijzen op aanvraag en in overleg.

Geregeld organiseer ik speciale foto-events. Deze kondig ik altijd aan op mijn Facebookpagina, Instagrampagina en mijn webpagina.

De Pakketten

Basis

4 foto’s

sessie van onbeperkte duur

studio 1 achtergrond

verfijnde nabewerking

persoonlijk online album

tot 2 honden van dezelfde eigenaar

keuze uit een selectie van 10 portretten

4 afdrukken op 10×15 formaat

Large

9 foto’s

sessie van onbeperkte duur

studio 2 achtergronden

verfijnde nabewerking

persoonlijk online album

tot 2 honden van dezelfde eigenaar

keuze uit een selectie van 20 portretten

mini harmonica-boekje

Groei Sessies

3 sessies binnen 1 jaar

sessies van 30 minuten in de studio

studio 1 achtergrond

verfijnde nabewerking

persoonlijk online album

1 hond met per sessie 2 portretten

keuze uit een selectie van 5 portretten

6 afdrukken op 10×15 formaat

Newborn – Nestfotografie Fokkers

Studio setup thuis bij de fokker

1 foto per pup

9 foto’s

waarvan eventueel 1 groepsfoto

afdruk 10×15 alle foto’s

Newborn (tot 2e week) of puppy (leeftijd 6-8 weken)

Tijdig reserveren

Toeslag reiskosten outdoor fotosessie buiten straal van 20km (postcode 6191): €0,35/km 

Toeslag extra hond: €20,-
Toeslag extra foto: €25,-
 

 

Afdrukken

Omdat de foto’s pas echt tot zijn recht komen als ze afgedrukt worden, krijg je bij elk pakket de door jouw gekozen foto’s tevens als afdruk. Bij het basispakket zijn dit afdrukken op 10×15 formaat. Bij het large pakket krijg je een leuk mini harmonicaboekje met de afdrukken.

Wil je een of meerdere foto’s laten afdrukken door een professioneel fotolab, ook dat is via mij mogelijk. De kwaliteit en afwerking van afdrukken door een professioneel fotolab kun je niet vergelijken met de commerciële printservices. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Kies bijvoorbeeld voor een prachtige handgemaakte foliobox met de afdrukken op stevig karton in passe-partout die je kunt tentoonstellen op een houten ezeltje.