Chief

Geplaatst op

Dan heb je een lange zomer lang een heleboel leuke, grappige, mooie, zoete, ondeugende en eigenwijze honden voor je lens gehad en dan opeens is daar de Boston Terrier pup Chief. Toen ik hem voorbij zag komen op de facebookpagina van Marcel en Sabine was ik op slag verliefd. En zeg nou eerlijk, wie zou niet verliefd worden op deze heerlijke snoet?

De heerlijke snoet van Chief

Nee, deze kans laat ik niet aan me voorbij gaan. Stoute schoenen aan, want ik wil met deze cutiepie koste wat kost een fotoshoot. Marcel en Sabine zien dat helemaal zitten. Ze willen het liefst een shoot met de hele pack van honden en het gezin. Maar wel pas over een tijdje, als iedereen goed aan mekaar gewend is. Pff, dat duurt me te lang. Dus ik stel een aperitiefje voor. Een zogenaamd opwarmertje. Chief’s first photoshoot. Om alvast te oefenen. Nou, dat kan Sabine wel regelen.

Stoer manneke

En daar istie dan, in mijn studio. De eerste studio shoot overigens weer sinds lange tijd.
We laten hem eerst buiten een beetje snuffelen en rustig aan krijgt hij ook de tijd om mij te leren kennen. Nou, dat ijs is snel gebroken. Binnen de kortste keren zijn we grote vrienden. Nog even een plasje doen en dan gaan we naar binnen. In de studio laat ik hem lekker rondsnuffelen, zodat hij zich fijn op zijn gemak voelt. Zonder druk zetten we hem op het zwarte achtergrondpapier. Met voertjes verleiden we hem om naar de camera te kijken. Elke keer als hij kijkt, klikt de camera en krijgt hij een voertje. Een soort van clickertraining. Hij heeft het snel in de gaten, kijken naar de camera, de click van de camera, die levert lekkers op, een heel blij baasje en een glunderende fotografe. Heerlijk wat een slimme pup.

Click… daar komt weer lekkers

We proberen een aantal dingen uit, in het kratje, op de grote stoel, bij Sabine tussen haar voeten en stoppen zodra we merken dat Chief zijn oogjes zwaarder worden.

Ook eventjes op de grote-mensen-stoel

Deze fotoshoot was een cadeautje. Dankjewel Sabine dat je eventjes voorbij bent gekomen met de Chief.
Ik verheug me nu al op de volgende shoot met jullie!

Please follow and like us
fb-share-icon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *