Cosmo & Lizzy

Geplaatst op

Omdat het kasteelpark in Elsloo zich zo leent voor fotoshoots in deze mooie nazomer, ga ik ook voor de volgende fotoshoot hiernaartoe. Vandaag zijn Cosmo en Lizzy aan de beurt. Het zijn de Golden Retrievers van Patricia en Stephan.

Zijn we niet ontzettend knap!

Eén ras, twee karakters, zoals je wel vaker ziet. Cosmo is een rustige, pientere reu die de hele omgeving met zijn neus scant. Niet voor niks is hij een ster in speuren. Cosmo doet namelijk mantrailen en detectie.  

Cosmo

Lizzy daarentegen is een actieve dame. Zij vindt stilzitten maar niks, veel liever rent ze lekker rond en doet actieve spelletjes. 

Lizzy

Samen is het een heerlijk stel en het lukt ook best aardig om ze samen te laten poseren. We pauzeren en poseren op verschillende plekjes met verschillende achtergronden en al wandelend en poserend ontstaat er zo een leuke reportage. 

Lekker rennen en ravotten

In het open veld laten we ze lekker rennen en schiet ik wat actie foto’s. Helemaal bekaf lopen we nog eventjes naar de beek voor wat verkoeling. Cosmo ploft meteen in het water alsof het een bad is en Lizzy spettert heerlijk in het rond. 

Badderen in de beek

Moe en voldaan na deze leuke fotoshoot/wandeling keren we weer terug bij de parkeerplaats.
Patricia en Stephan, ik vond het zo leuk om met jullie grote blonde schatten op pad te gaan. Dankjewel voor jullie vertrouwen!

Please follow and like us
fb-share-icon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *