Geplande Evenementen 2023

Geplaatst op
Holi kleurenpoeder actiefoto tijdens een poeder evenement

Wil je geen uitgebreide fotoshoot maar volstaat een mini-sessie? Of wil je juist een bijzondere foto zoals een kleurenpoederfoto of misschien wil je wel meegaan naar een bijzondere plek voor een adventure-shoot. Dan zijn de georganiseerde evenementen een interessante optie.

De evenementen kondig ik altijd aan op social media. Geen social media? Geen probleem, want ook op deze pagina deel ik de evenementen.

Wil je zeker zijn van een plekje tijdens een van deze bijzondere shoots, neem dan contact met me op, voor sommige events is er een wachtlijst.

19 maart 2023 – Vier de Lente Poeder Shoot

Deze kleurenpoeder actieshoot is inmiddels volgeboekt. Wil je op de hoogte gehouden worden als een volgende poedershoot georganiseerd wordt of wil je op de wachtlijst geplaatst worden? Stuur me dan een mail.

30 april 2023 – Dogtivity Cup

Op 30 april ben ik aanwezig met mijn fotobooth bij de Dogtivity Cup, een honden frisbee wedstrijd die georganiseerd wordt door Dogtivity ism KC Roermond-Echt.

Waar: Sportpad 11 in Echt

28 mei – Powder Puff Portrait – Minisessie

Met Pinksteren, op 28 mei, organiseer ik weer een portret minisessie bij mij thuis, op afgesloten terrein, waar alleen jouw hond aanwezig is (dus geen andere honden). In mijn outdoor studio. Deze keer met de optie om met kleurenpoeder te spelen.

Je kunt kiezen uit: een portret van jouw hond, een portret van jouw hond met poeder, een portret van jullie samen, een portret van jullie samen met poeder.

Opgeven voor deze mini-sessie kan via mail, whats app of messenger

Please follow and like us

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *