Geplande Evenementen 2023

Geplaatst op

Wil je geen uitgebreide fotoshoot maar volstaat een mini-sessie? Of wil je juist een bijzondere foto zoals een zomer in het water foto of misschien wil je wel meegaan naar een bijzondere plek voor een adventure-shoot of city-shoot. Dan zijn de georganiseerde evenementen van hondenfotografie een interessante optie.

De evenementen kondig ik altijd aan op social media. Geen social media? Geen probleem, want ook op deze pagina deel ik de evenementen.

Wil je zeker zijn van een plekje tijdens een van deze bijzondere shoots, neem dan contact met me op, voor sommige events is er een wachtlijst.

12 november – ๐•ธ๐–†๐–Œ๐–Ž๐–ˆ๐–†๐–‘ ๐•ฎ๐–๐–—๐–Ž๐–˜๐–™๐–’๐–†๐–˜ –

Dit jaar ga ik de kerst minisessies doen op locatie. Het is daarom een beetje onder voorbehoud, het moet droog weer zijn.
Wanneer: zondagochtend 12 november
Waar: net over de grens in Duitsland
Wat: een leuke kerstfoto van jouw hond
De foto ga ik nabewerken tot een winterse sfeer, want hoogstwaarschijnlijk zal er op 12 november geen sneeuw liggen.
Naast de foto kun je als extraatje nog kiezen voor een magical kerstfilmpje, leuk voor social media.
De prijs voor de shoot is: โ‚ฌ35,- voor 1 in kerststijl bewerkte foto.
1 hond van hetzelfde gezin.
Extra hond: + โ‚ฌ5,-
Leuk social media filmpje: + โ‚ฌ5,-
Aanmelden kan via messenger, whats app of mail.

Vallende bladeren met Deense Dog

19 november 2023 – Herfst Mini Sessies

Op zondagochtend 19 november organiseer ik een mini sessie in het bos. Wil je een foto van jouw hond met prachtige herfstkleuren en vallende bladeren? Geef je dan snel op. Wil je zelf mee op de foto? Ook dat kan! Heb je speciale wensen, geef het door, dan proberen we er rekening mee te houden. We nemen enkele herfstige accessoires mee voor de juiste vibe. Tijdens de shoot word ik geassisteerd door de enige echte Kayleigh en Joelle die helpen met poseren, gooien van bladeren en eventuele styling. Fun en succes verzekerd!

8 augustus 2023 – Cat Day Mini Sessie

Op 8 augustus is het International Cat Day. Een dag om jouw kat extra te verwennen. Wat dacht je van een fotoshoot voor die goddelijke schoonheid? Je kunt in de avond terecht voor een minisessie in mijn studio, speciaal voor katten. Er zijn maar beperkt plekken, zodat elke kat ruim tijd en aandacht krijgt. Dus wees er snel bij. Vragen of interesse? Stuur me een mailtje.

Kattenfotografie Limburg, aankondiging mini portretsessie in de fotostudio in Beek
Chica’s Click Fotografie

26 augustus 2023 – Dog Day Mini Sessie

Op 26 augustus is het International Dog Day. Een dag om jouw hond extra te verwennen. Op deze dag organiseer ik een studio mini-sessie in mijn outdoor studio. Dit is je kans om een mooi studio portret te laten maken, zonder meteen een heel pakket te boeken. De sessie duurt maximaal 15 minuten, genoeg tijd om een paar mooie shots te maken van jouw beste trouwe vriend. Wil je zeker zijn van een plekje? Stuur me dan snel een mailtje!

Hondenfotografie Limburg aankondiging mini portret sessie in Beek
Chica’s Click Fotografie
Please follow and like us

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *