Q & Ray

Geplaatst op

Wederom is het een prachtige zomeravond en vandaag ga ik op pad met Q & Ray. Twee Sheltland Sheepdogs, oftewel Shelties. Samen met Sacha en haar kids, Melanie en Miguel. Geweldige assistentie dus, daar ben ik altijd erg blij mee! Met twee honden zijn drie handlers perfect. Eentje om het model te hanteren, eentje om de andere hond bij zich te houden en eentje om de aandacht te trekken richting de lens. Dat beloofd wat! Daarbij staan Shelties bekend om hun intelligentie en zien ze er ook nog eens prachtig uit! Je kunt je voorstellen dat ik me enorm op deze shoot verheug.

Ray poseert als de beste

Q en Ray zijn twee jongemannen met heel verschillende karakters. Q is de oudste van de twee. Hij houdt alles goed in de gaten met zijn prachtige ogen. Lang stilzitten is niks voor hem. Ik moet heel snel zijn met mijn camera om hem goed vast te leggen. Een hele uitdaging.
Ray daarentegen, nog een puber, is een echt heertje. Heel kalm en bedeesd poseert hij als de beste. Op mijn gemak krijg ik bij hem alle tijd om rustig de camera in te stellen.

Ray, een echt heertje

Als ik een leuk plekje zie om te fotograferen mag Ray daarom altijd als eerste, en als de camera helemaal goed is ingesteld, mag Q. Dan is het click-click-click veel en snel foto’s maken.

Oke, ik blijf hier wel eventjes staan op een grassprietje knabbelen

Samen op de foto gaat hartstikke goed. Je kunt goed zien dat het beste maatjes zijn van mekaar.

2 shelties 2 karakters

Tot slot als de zon ondergaat en de lucht mooi oranje kleurt, haal ik mijn flits tevoorschijn en maak nog een paar zomeravond-foto’s. De vacht van Q en Ray kleurt prachtig bij de ondergaande zon en let eens op het linkeroog van Q, het is alsof je in dit oog de zonsondergang weerspiegeld ziet… heel bijzonder.

Het linkeroog van Q is als een lucht met zonsondergang

Mijn verwachtingen van deze shoot zijn helemaal uitgekomen. Prachtige modellen + leuke en goeie assistenten = een top fotoshoot!
Dank jullie wel Sacha, Melanie en Miguel. Ik vond het reuze gezellig om samen met jullie op pad te gaan.

Please follow and like us
fb-share-icon

2 reacties op “Q & Ray&rdquo

  1. Lieve Sandra,

    Ook wij hebben genoten van een geweldige Foto shoot.
    Wat maak je prachtige foto’s en wat heb je een engele geduld want ja de hondjes doen toch niet altijd wat wij willen. Bedankt voor deze mooie foto shoot en ik kan
    Iedereen aanraden een foto shoot bij jou te doen. Je bent echt geweldige.

    Sacha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *