Home of Stars

Geplaatst op

Oud Duitse herdershonden. Wat een prachtig, imposant ras.
Vroeger, toen ik nog een kleuter was (ja dat is heeeeel lang geleden 😀 ), kende ik twee soorten honden. Je had Duitse herdershonden en dan had je nog andere honden. Er waren nogal wat mensen in mijn omgeving die een Duitse herdershond hadden. Ik vond ze ontzettend indrukwekkend en vooral, ze luisterden heel erg goed. Een vriend van de familie werkte bij de politie samen met zijn herdershond. En die hond was mijn voorbeeld van een trouwe, kalme en moedige hond. Je kunt je dus voorstellen dat ik hele positieve associaties heb bij dit ras.

Bij de kennel ‘Home of Stars’, van Marika en Peter, hebben ze ook twee van die machtige prachtbeesten. Vader en dochter. In de winter waren ze al op bezoek in mijn studio. Naast dat ze mooi, moedig en imposant zijn, zijn ze ook nog eens hartstikke grappig. Zou je niet zo 1-2-3 denken, maar er schuilt heel wat humor in deze honden.

Djingo is wel in voor een grapje

Djingo, de reu, is al pappa. En zijn dochter Shiva, die bij hem is blijven wonen, is pasgeleden goedgekeurd voor het fokprogramma. Zij zal hopelijk volgend jaar mamma worden.
Dat worden nog spannende tijden bij Home of Stars. Maar nu eerst nog eens een fotoshoot. Want toen Marika en Peter afgelopen winter in mijn studio waren, planden ze meteen een buitenshoot met de honden voor de zomer, dan zouden de zus en zoon van Djingo op bezoek komen. Hoe leuk zou het zijn om dan een familie-portret te maken!

Familieportret: Djingo, Hiddy, Freddy en Shiva

En nu is het eindelijk zover. Ik tref de hele bende bij Marika en Peter thuis, want ik wil heel graag de canvassen zien die ze hebben laten afdrukken van de studio-shoot. Die zijn super geworden en ik ben ook wel een klein beetje trots op mezelf… Vanuit hun huis gaan we naar een groen gebied in de buurt.
De honden doen het voortreffelijk. Zoals de politiehond uit mijn kleutertijd, luisteren ook deze herders erg goed en voor een familiefoto met ze alle vier hoef ik niet eens te photoshoppen. Statig en braaf blijven ze naast elkaar zitten.

Djingo en Shiva, pappa loop toch niet zo snel is hier niet aan de orde

We lopen een stukje verder voor de aktiefotos. Dat is steeds weer dikke pret.

Mooie Hiddy met haar indringende ogen

Daarna nog een paar individuele shots van vader Djingo, zus Hiddy, zoon Freddy en dochter Shiva

Freddy poseert als een pro

Tegen de tijd dat de camera weer terug de tas in gaat begint het te druppelen. Net op tijd! De dames gaan naar huis en de heren maken nog een extra wandelingetje met de honden.
Het was wederom een super leuke fotoshoot en ik verheug me stiekem al op een volgende herderpuppy-shoot!

Ontzettend bedankt Marika en Peter voor deze geweldige shoot. Ik heb genoten van jullie kanjers!

Neem ook eens een kijkje op de website van Home of Stars
www.homeofstars.nl

 

Please follow and like us
fb-share-icon

Eén antwoord op “Home of Stars”

  1. Lieve Sandra,
    Wij hebben ook van jou genoten. Hoe je met passie en heel veel geduld die prachtige foto’s maakt.
    Bedankt Peter en Marika, Marqérite en Jo vonden je ook geweldig💋❤️💋

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *