Voornemens

Geplaatst op

2018 is voorbij. Tjee, wat zijn de laatste maanden omgevlogen voor mij. Hartstikke druk heb ik het gehad met fotografie. Uiteraard heb ik vooral honden voor mijn lens gehad, maar hier en daar ook landschappen en mensen en natuurlijk waren er de opdrachten voor school. Ik heb weer veel geleerd en me behoorlijk kunnen verdiepen in allerlei speciale technieken, zoals HDR, zwart-wit fotografie, panorama’s maken… Reuze interessant allemaal. In oktober heb ik ook nog een weekend workshop specifiek hondenfotografie gedaan. Dat was helemaal te gek, waanzinnig hoeveel ik in die twee dagen heb geleerd.
Met al dat fotograferen en leren is voor mij nog duidelijker geworden dat, hoewel ik graag van alles fotografeer, het fotograferen van honden toch echt helemaal mijn ding is.

Over mijn voornemens voor 2019 hoef ik dan ook niet lang na te denken. Ik ga door op de weg die ik in 2018 ben ingeslagen en schakel door naar de volgende versnelling. Ik ga door met de opleiding Digitale Fotografie en ben van plan het komend jaar weer een of twee .specifieke hondenfotografie workshops te gaan volgen bij gerenommeerde hondenfotografen. Met name actie-shots en studio-portret wil ik het komende jaar meer aandacht geven.
Voor oefenmateriaal heb ik een paar vaste modellen en natuurlijk kan ik altijd aankloppen bij Hondenschool De Vagebond, waar ik ook dit jaar van plan ben geregeld met mijn camera op bezoek te komen bij verschillende lessen.
Om eens extra aan de gang te gaan met studio fotografie, heb ik alle honden die in 2018 een shoot bij mij geboekt hebben, uitgenodigd voor een gratis ‘black-shoot’ in dit nieuwe jaar. Iets waar ik me erg op verheug.

Verder heb ik eigenlijk niet veel voornemens. Gewoon “go with the flow” en doen waar ik blij van wordt. En dat is op een leuke en ontspannen manier mooie, bijzondere foto’s maken van honden voor hun baasjes. Dus heb je een leuke, gekke, bijzondere, geweldige hond, dan hopelijk tot ziens!

Enkele foto’s van de knapperd die het afgelopen half jaar voor mijn lens hebben gestaan:

Please follow and like us
fb-share-icon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *