Tribe of Three

Geplaatst op

Via via kwam Joelle op mijn pad, zoals dat gaat in het leven. Ik had meteen een goeie klik met haar. Een vrolijke jonge vrouw met een groot hart voor honden in het algemeen en uiteraard haar eigen drie honden in het bijzonder. Joelle is daarnaast ook een heel creatieve en ondernemende vrouw. Ze heeft een eigen zaak in kleding en interieur, is designer van beroep en vertelde me heel enthousiast over haar nieuwste project waarbij ze haar creativiteit combineert met haar liefde voor honden. Ze is namelijk gestart met het ontwerpen van halsbanden, lijnen en bandanas. Toen ze me wat voorbeelden liet zien was ik helemaal om. Waaw, wat een mooi spul!
Haar enthousiasme bleek zo besmettelijk als het corona virus. Ik zag het helemaal voor me, deze prachtige collectie zou ik heel graag willen fotograferen. Een productshoot, in Chica’s Click hondenstijl.

De Tribe of Three “Tribe” zoals ik ze leerde kennen

Al snel werden we allebei razend enthousiast over dit idee en werd er heel wat heen en weer geappt. We zouden eerst een soort van try-out fotoshoot gaan doen met een paar banden en lijnen die ze al op voorraad had. Een geschikt model om de halsbanden goed te kunnen showen was wel een vereiste. Fox, de jolige aussie van Joelle, zou model zijn maar we zochten ook een kortharige hond. Een kortharige hond die goed model kan zitten. Gelukkig ken ik heel wat honden en wist ik meteen bij wie ik moest zijn.

Lya, Next Top Doggy Model, ze showt hier de Inuit halsband en lijn

En aldus was de eerste Tribe of Three product shoot een feit. Fox en Lya, de knappe australian stumpy tail cattle dog van DutchDales, poseerden als de beste, terwijl ze tussen de bedrijven door wat met elkaar konden spelen.

Fox & Lya konden het goed met elkaar vinden
De Navajo Two Tone Halsband

Toen de rest van de collectie binnenkwam maakte ik nog wat productfoto’s voor de webshop en vervolgens planden we een hele ochtend voor een ‘model-shoot’ in Maastricht.
Daarvoor hadden we wel wat meer honden nodig en ook nog wat baasjes die model zouden willen zijn, omdat Tribe of Three ook stoere hoodies in de collectie heeft. Ons doel was om vooral mooie sfeerbeelden te maken voor de website.

We benaderden enkele geschikte mensen en honden om ons heen en spraken geheel corona proof af op een rustige zondagochtend in Maastricht.

Soof showt de Navajo Two Tone Halsband

Fotograferen in de stad is heel anders dan in de natuur. De hond krijgt te maken met heel andere prikkels en sommige honden kunnen daar erg van onder de indruk zijn. Het is dan ook belangrijk dat ze geduldig de tijd krijgen om aan al die nieuwe prikkels te wennen. Ook qua compositie is de stad anders dan de natuur. In de stad vind je bijvoorbeeld rechte lijnen van architectuur en sommige kleuren die je in de stad ziet kom je in de natuur ook niet gauw tegen om maar een paar dingen te noemen. Een stadsbeeld is de ideale achtergrond voor een creatieve fotoshoot met deze topmodellen!

Kim met de stoere hoody van Tribe of Three en Brody met de Dakota Two Tone Set
Deze toffe bandana past perfect bij Juulke

Het team dat zich deze ochtend geregeld afwisselt bestaat uit hele relaxte mensen en honden. Alles verloopt vlotjes en we hebben het dan ook erg gezellig met elkaar. Op deze manier met elkaar samenwerken is iets waar ik zo blij van word en als ik eenmaal thuis de foto’s op mijn harde schijf heb gezet ben ik dan ook echt meer dan tevreden. Deze shoot was een groot succes! Zeker iets om vaker te doen.

Tristan & Darah showen de trui en bandana

Ben je benieuwd naar de mooie producten van Tribe of Three en ben je net zo nieuwsgierig geworden naar de website als ik ben, klik dan snel verder via deze link -> Tribe of Three

Uiteraard was Lya ook wel van de partij tijdens de cityshoot in Maastricht

Please follow and like us
fb-share-icon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *